عنوان پژوهش نامه ایرانی سیاست بین الملل
 سید محسن موسوی جزایری
وضعیت فعال
  شیوه داوری دو سر ناشناس
  نوع مجوز License(CCBY 4/0)
  شناساگر مقالات DOI & DOR

سیاست دسترسی آزاد

پژوهش نامه ایرانی سیاست بین الملل، یک نشریه با دسترسی آزاد است بدین معنی که تمام محتوای نشریه به‌صورت رایگان در اختیار کاربران و موسسات آن‌ها قرار دارد و کاربران مجاز به دانلود، کپی، توزیع، چاپ، جستجو یا پیوند به متون کامل مقالات در این نشریه بدون اجازه قبلی از ناشر یا نویسنده هستند.

پژوهش نامه ایرانی سیاست بین الملل، به‌عنوان یک نشریه با دسترسی آزاد، از مجوز بین‌المللی «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)»  پیروی می‌کند. و تحت مجوز دسترسی آزاد CCBY 0.4 ، نویسندگان مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می کنند، اما به هرکسی اجازه می دهند محتوای خود را بارگیری، استفاده مجدد، اصلاح، توزیع و یا کپی کند، به شرط اینکه استناد به نویسندگان اصلی و منبع به درستی انجام شود.

تاریخچه نشریه

اولین شماره نشریه شش‌ماهانۀ پژوهش‌نامۀ ایرانی سیاست بین‌الملل دانشگاه فردوسی مشهد و انجمن ایرانی روابط بین‌الملل در پاییز و زمستان 1391 با شماره شاپا 3472-2322 و پروانه انتشار طی نامه شماره 28030/90 مورخ 3/11/1390 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی به چاپ رسید. این نشریه طبق نامه شماره 55085/18/3 مورخ 22/4/1392 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، علمی- پژوهشی محسوب می‌شود.

سیستم مشابهت‌یاب مقالات علمی

پژوهش نامه ایرانی سیاست بین الملل برای جلوگیری از سرقت علمی از سامانه مشابهت‌یاب همیاب سینا وب استفاده می‌کند. همچنین چکیده لاتین مقالات توسط سامانه iThenticate‌ مشابهت یابی می شوند.

بیانیه محرمانگی

نام‌ها و آدرس‌ ایمیل‌های وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده می‌شود و برای قسمت‌های دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.

سیاست‌های حفظ دیجیتال مقالات

آرشیو وب‌سایت نشریه

محتوای الکترونیکی نشریه به دو روش آرشیو می‌شوند:

1- نسخه پی‌دی‌اف تمام مقالات در وب‌سایت نشریه به‌صورت آنلاین و در دسترس خوانندگان است. در حالی‌که یک کپی از همان محتوا در سرور دیگری به‌عنوان پشتیبان نگهداری می‌شود. درصورت بروز مشکل در وب‌سایت نشریه و از بین رفتن اطلاعات مقالات، هریک از مقالات در فاصله زمانی کمتر از 36-24 ساعت مجددا از سرور پشتیبان، به‌صورت آنلاین در وب‌سایت نشریه منتشر خواهد شد.

2- همه شماره‌های منتشرشده در نشریه در این پایگاه ‌نیز آرشیو می‌شود و درصورت از کار افتادن وب سایت نشریه، مقالات از طریق آن در دسترس خواهند بود: